vineri, 23 octombrie 2009

Purcel de lapte cu măr în gură

Sau Nora. După parc şi piaţă.

Eram cu buna mea prietenă L. sporovăind de zor şi am rămas mute când am văzut-o că doarme. Cu un minut înainte chiţăia în sling şi morfolea o feliuţă de măr Florina, şi acu' dormea dusă. Nu i s-a mai întâmplat. N-au trezit-o hohotele noastre de râs.

8 comentarii:

  1. Superba! Asta e unul din lucrurile despre care am auzit, pe care le-am vazut la altii, dar de care n-am avut niciodata parte cu al meu copil!Deci, nu-mi pot explica..:)) S-a trezit cand ai intrat in lift/casa sau cand ai vrut s-o pui in pat?

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, nici noua nu ni s-a întâmplat până acum. Am fost la fel de surpinsă ca tine, pentru că şi eu auzisem "poveşti" din astea. Mi-a fost milă de ea să o trezesc, eram încă în parc, aşa că am aşezat-o mai bine în sling, adică culcat, şi m-am mai plimbat vreo jumătate de oră.

    S-a trezit singură, am încărcat-o în maşină, a adormit şi acolo şi apoi, odată ajunsă acasă, a dormit până azi dimineaţă.

    RăspundețiȘtergere
  3. superba! sa vezi ce tare o sa fie mai tarziu, cand ti-o adormi in timp ce vorbeste :)))

    RăspundețiȘtergere
  4. Absolut delicioasa reteta. Sa mai faci! :)))))

    RăspundețiȘtergere
  5. Superba! Nora se face din ce in ce mai frumoasa, noroc ca am ce mi-am dorit, adica fetita, ca altfel puneam ochii pe a ta!

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce simpatica e. Era obosita, mititica. :)
    Sa vezi cand o vei gasi adormita pe jos, printre jucarii. Asa, instant.
    Delicioasa!

    RăspundețiȘtergere
  7. Vaaaaaai o mananc!!! Cu tot cu mar! :D

    RăspundețiȘtergere